„Rudens Miškas“ – jaukūs namai nusipelnę neįprasto pavadinimo

573

Interjero kūrimas tai nuoseklus procesas, kurį dizaineriai išgyvena kartu su užsakovais. Galima sakyti, kad sėkmingas projektas tas, kurį užbaigus rezultatai kalba patys už save, o namų šeimininkų širdis aplanko tikrų namų jausmas.. Būtent tokiu nauju projektu dizainerė Aušrinė Samauskienė pasidalino su mumis – 80 kv. metrų trijų kambarių šeimos butas Vilniuje.

Reklama

Pagrindinė erdvė apjungia virtuvės valgomojo bei svetainės zonas. Šeimai su vaikais aktuali didesnė bendra gyvenamoji erdvė, tad vonios kambarys bute vienas ir du miegamieji: tėvų bei vaikų.

Pasak kūrėjos, klientai norėjo išskirtinių ir jaukių namų, todėl investavo į geras medžiagas, kokybiškus baldus. Visą grožį namuose kuria spalvos, kontrastai, daug natūralaus medžio elementų, kokybiškų audinių, tarpusavyje suderintos modernios klasikos detalės. Namus puošia klientų mylimi ir „išjausti” meno kūriniai. Įsivyravo rusvi, tamsiai rudi, žali, raudoni, bei auksiniai tonai, tad interjeras atrodo savaime gavo pavadinimą „Rudens Miškas“.

Nestandartinis sprendimas – vaikų kambarys nuo svetainės atskirtas stikline pertvara. Tokiu būdų namuose daugiau natūralios šviesos bei didesnis erdvės pojūtis. Privatumui išlaikyti yra šviesą bei garsą absorbuojančios užuolaidos, esant poreikiui puikiai atskiriančios šiuos du kambarius. Toks sprendimas labai pasiteisino. Vaikų kambarys šviesus, o jo akcentinė siena su struktūrinėmis asimetrinėmis formomis, nudažyta ryškesne samanų žalia spalva, labai pagyvina bendrą vaizdą.

Svetainėje „apsigyveno“ talpi gilios sėdimosios dalies sofa puikiai tinkanti visos šeimos poilsiui. Parinkta išraiškinga spalva ir veliūro tekstūra tinka šiam modeliui, pabrėžia jo dizainą ir formas. Natūralumo bei miško pojūčius sustiprina ne tik spalvos, bet ir medžiagiškumas. Tiek valgomojo, tiek sofos staliukų stalviršiai iš medžio masyvo su natūralaus reljefo, nelygiais kraštais.

Tai namai, kuriuose būti tiesiog gera.. Sveikiname dizainerę su tikrai sėkmingu projektu J

Interjero dizainerė: Aušrinė Samauskienė / Ausrine Studio 3D

Fotografė:

Nuotraukų galerija: