Modernios klasikos interjeras ir jo išskirtinė istorija

623
Modernios klasikos interjeras

Modernios klasikos interjeras ir jo savita istorija – nauji šeimos namai Vilniuje spindintys jaukumu bei stiliumi.

Modernios klasikos interjeras

Reklama

Naujas pasakojimas ir naujas interjeras, kurį kartu su šių namų šeimininke sukurti padėjo interjero dizainerė Gintarė Jarmalavičiūtė www.gintarėja.lt

Ne kartą esame kalbėję, kaip nelengva susikurti gražius namus, skoningai suderinti spalvas, tekstūras, pasirinkti stilių. Šios istorijos pradžia – pats pandemijos metas, kuomet fiziškai lankyti baldų salonus galimybės nebuvo. Pasak namų šeimininkės Tatjanos, svarbus buvo visiškas pasitikėjimas pasirinktu savo srities specialistu, o ji pati teturėjo vieną pagrindinį norą – mėlyna sofa 🙂 Tatjana sako, kad nebuvo baisu pasitikėti dizainerės Gintarės sprendimais: „juk tam ir samdome specialistus, kad pasiūltų kitą sprendimą, negu mes patys sugalvotume. Tai mūsų antri namai, tad tiksliai žinojome, ko nenorime kartoti, kas tikrai atsiras naujame interjere. Turėjome šviesaus, ramaus ir tuo pačiu prabangaus interjero viziją”.

Tad pasirinktas buvo modernios klasikos stilius, kurį puikiai išpildė svetainės bei valgomojo baldai, aksesuarai. Namų šeimininkų noras buvo galėti priimti daugiau artimųjų ir draugų, smagiai leisti laiką su vaikais. Tad svetainėje atsirado erdvi modernaus skandinaviško dizaino melsvo veliūro gobelenu vilkta kampinė sofa su miegama funkcija. Abejonių šiekt tiek sukėlė fotelio poreikis. Tačiau, pasak Tatjanos, galiausiai buvo nuspręsta, kad tai bus mėgiama svetainės vieta, nepaisant to, kad vaikai namie du ir kovų dėl šios sėdimo vietos išvengti nepavyks! Abu baldai Suomijos gamintojo – itin komfortiški, patogūs ir ergonomiški. Visus baldus teko rinktis nuotoliniu būdu. Dėka dizainerės bei profesionalių Isku baldų salono darbuotojų pasirinkimas nė kiek nenuvylė. Valgomojo kėdės parinktos gretimo melsvam atspalio ir pavergė savo patogia forma iš pirmo karto. Tiesa, renkantis valgomojo kėdę, būtina ant jos atsisėsti, tad džiugu, kad „pasimatuoti” šį baldą galimybė buvo suteikta.

Bendrąją erdvę puošia pasirinktam stiliui būtini aksesuarai, kaip antai, puošnus sietynas, aukso spalvos rėmo staliukai, konsolė, laiptų turėklai, laikrodis. Išskirtinis akcentas – paveikslas „Povas”, kuriame subtiliai atsikartoja melsvų spalvų tonai. Kilimas tobulai suvienija svetainės erdvę ir šiek tiek ją atskiria nuo valgomojo zonos.

Dėkojame namų šeimininkams už pasidalinimą savo namų nuotraukomis bei jų įkūrimo istorija. Na, o ieškantys baldų bei aksesuarų savo namams šiuo metu – užsukite į Isku baldų salonus Kaune bei Vilniuje, kur šiuo metu vyksta vidurio sezono išpardavimas, kurio metu taikoma -35% nuolaida.

Interjero nuotraukų autorius: fotografas Benas Šileika.

Dizainas: Gintarė Jarmalavičiūtė – Gintarėja.

Su rudeniškai linkėjimas,

InterjerasPlius